Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122

Péterréve

Péterréve (Backo Petrovo Selo), YU

Becse község a Vajdaság földrajzi középpontjától kissé északabbra, a Bácska keleti részén, a Tisza jobb oldalán fekszik. A községhez Óbecse városon kívül még a következő helységek tartoznak: Bácsföldvár, Péterréve, Drea, Pecesor és Radicevic.

A községet az egész országgal vasúti , közúti és vízí közlekedés köti össze.

A gazdaság részére a legfontosabb a közúti közlekedés, mert a másodosztályú aszfaltút az egész Tisza mentét összeköti. Bánáttal a községet az Óbecsénél felépitett duzzasztógát, nyugattal (Szenttamás,Verbász, Kúla ..) pedig aszfaltút köti össze.

Óbecse község összterülete 487 km2 .Mind az öt helységet figyelembe véve a község lakosságának száma már néhány éve 45000 fő körül mozog, míg magának Óbecse városnak mintegy 27000 lakosa van.

Weboldal: http://backopetrovoselo.com/

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat