Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122

Crikvenica

Crikvenica

Városunk 1996. szeptembere óta áll testvérvárosi kapcsolatban a festői környezetben fekvő, 6500 lakosú, több mint száz éves turisztikai tradícióval rendelkező Crikvenica városával. 
Crikvenica a horvát tengerpart egyik legszebb részén helyezkedik el: hosszú, homokos strandjaival, rendezett, jól felszerelt fürdőhelyeivel, csendes, meghitt öblöcskéivel várja a pihenni vágyókat.

A város különlegesen kedvező éghajlati viszonya évente 2500 napsütéses órával ajándékozza meg az ide látogatókat, a füst-, por- és egyéb szennyeződésektől mentes levegő pedig gondtalan rekreációt biztosít.

A szórakozási lehetőségek széles palettája nyújt kellemes időtöltést az ideérkező vendégeknek: tengerparti játékok, táncteraszok, halásznapi ünnepségek, vízilabda, evezési-, vitorlázási- és szörfözési programok, teniszpályák biztosítják az aktív kikapcsolódást mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztályok számára.

Weboldal: http://www.crikvenica.hr/

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat