Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122
Vissza az Önkormányzat által kiírt pályázatokhoz

Önkormányzat által kiírt pályázat

Pályázati felhívás Harkány Város Önkormányzatának az „Esély Otthon” című Önkormányzati ösztöndíj elnyerésére

F E L H Í V Á S


Harkány Város Önkormányzatának
az „Esély Otthon” című Önkormányzati ösztöndíj elnyerésére


Harkány Város Önkormányzata ezennel kiírja 2018. évre az „Esély Otthon” című Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokat az alábbi tartalommal:

„A” típusú pályázat – „Harkányban letelepedők és munkát vállalók támogatása” — a pályázó havi 20.000 Ft vissza nem térítendő pénzbeli támogatást igényelhet 6 hónap időszakra, amennyiben 18 és 35 év közötti fiatal, aki vállalja, hogy a településen munkaviszonyt létesít vagy érvényes munkaszerződéssel igazolja azt, hogy Harkány településen foglalkoztatási jogviszonnyal rendelkezik és a jogviszony 2018. március 1. nappal vagy azt követően létesítette. Amennyiben a pályázat benyújtásakor még nem rendelkezik foglalkoztatási jogviszonnyal, abban az esetben jövőbeni munkáltatója munkáltatói nyilatkozat formájában igazolja azt, hogy pontosan mely dátumtól kívánja foglalkoztatni a pályázót a jövőben. A pályázó vállalja, hogy a pályázat beadását követő 3 hónapon belül a településre költözik és állandó bejelentett harkányi lakóhelyet létesít. A lakóhelyének a támogatási időszak alatt Harkányban kell lennie. (Munkahelyen a közalkalmazotti, köztisztviselői és egyéb közszolgálati jogviszony is értendő)

„B” típusú pályázat – „Induló vállalkozások támogatása” – a pályázó egyszeri 150.000 Ft vissza nem térítendő pénzbeli támogatást igényelhet, amennyiben 18 és 35 év közötti fiatal, aki igazolja, hogy Harkányi lakóhellyel rendelkezik, illetve vállalja, hogy a településen 2018.március 1. nappal vagy azt követően indított vállalkozással legalább 1 évig a saját foglalkoztatását biztosítja.

„C” típusú pályázat – „Harkányban élő és új munkahelyet létesítők támogatása” – a pályázó havi 20.000 Ft vissza nem térítendő pénzbeli támogatást igényelhet 6 hónap időszakra, amennyiben 18 és 35 év közötti fiatal, aki igazolja, hogy Harkányi lakóhellyel rendelkezik, a településen új munkaviszonyt létesít, illetve 2018. március 1. naptól létesített és legalább három hónapja új munkahelyén dolgozik.

A pályázati kiírások, valamint Harkány Város Önkormányzatának az „Esély Otthon” című Önkormányzati Ösztöndíjpályázatok elbírálásának szempontjairól szóló szabályzat megtekinthető: Harkányi Polgármesteri Hivatal (7815 Harkány, Petőfi S. u. 2-4.) (földszint) előterében, valamint http://www.harkany.hu/ honlapon.

Az ösztöndíj pályázatokat aláírva, a kötelező mellékletekkel együtt személyesen vagy postai úton kell benyújtani:

2018. november 15. napig
2019. január 15. napig

úgy, hogy a pályázatok anyaga a fenti határidőig beérkezzen!

Benyújtás helye és a pályázatokkal kapcsolatos további információ:

Harkány Városi Könyvtár, Kulturális- és Sport Központ (Ifjúsági iroda)
7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 2/A  
Magusics Péter munkatárshoz.

Pályázattal kapcsolatos további tájékoztatás a munkaidőben 30/964-2820 telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó dokumentumok

EFOP-1.2.11-16-2017-00035

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat