Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122
Vissza a hazai pályázatokhoz

Hazai pályázat

Fürdőfejlesztés érdekében támogatás nyújtása 1818/2016. (XII. 22.) Kormányhatározat

Támogatott: Harkány Város Önkormányzata
Támogatás összege: 1.000.000.000 Ft
Támogatás mértéke: 100%


Megvalósítandó feladatok:

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő II. számú épületben átalakítás - meglévő épületrészben pihenő kialakítása, valamint az öltöző és a büfé közötti átjárás átalakítása - tartószerkezeti átalakítás nélkül, válaszfalak és berendezések áthelyezésével az átjárás biztosítása, lapostető felújítása.

A III számú medence részleges lefedése - a földszinten élménymedence, benne pezsgőfürdő, nyakzuhanyok, fekvő- és ülőpadok, buzgárok, hidromasszázs. Kalandmedence, benne pezsgőfürdő, sodrófolyosó, buzgárok, mászófal, ugrálómedence, családi és nagy csúszda, pihenőterületek, lépcsők kialakítása, felújítása.

A galériaszinten pihenő kialakítása, nagy csúszda indulásának helye kialakítása lépcsővel. Opció: A III. számú medence fedetlen területén külső strandmedence, nyakzuhanyok, fekvő-, és ülőpadok kialakítása. Medence körüli térburkolat kialakítás, kültéri bútorok, világítás, zöld felület és kerítés, külső és belső medencék vízgépészete.

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat