Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122

Kapcsolat

Tisztelt Érdeklődő!

Reméljük, hogy a megújult honlapon sok hasznos információt talált. Ha mégis olyan kérdése van, melyre nem talált információt a honlapon, kérjük, írjon a titkarsag@harkany.hu emailcímre, és 3 munkanapon belül fel vesszük Önnel a kapcsolatot, illetve megválaszoljuk kérdését.
Amennyiben Baksai Endre Tamás polgármester fogadórájára szeretne bejelentkezni, azt megteheti a 72/480-202-es telefonszámon, vagy időpontot kérhet a polgarmester@harkany.hu emailcímen továbbá Online is foglalhat időpontot.
Sürgős vagy halaszthatatlan ügyben lehetőség van a polgármesteri fogadóórán kívüli időpont kérésére is ugyanezen elérhetőségeken.

További elérhetőségek:

Harkányi Közös Önkormányzati Hivatal
7815 Harkány, Petőfi S. u. 2-4.
email: titkarsag@harkany.hu
telefon: 72/480-100, 72/480-202, fax: 480-518

Alpolgármester elérhetősége, fogadóórája: itt
Jegyző elérhetősége, fogadóórája: itt

Ügyfélfogadási időpontok: itt

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat