Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122
Vissza a hirdetményekhez

FELHÍVÁS

Vegyszeres gyomirtás a MÁV területeken, vasútvonal hálózatain

A MÁV Zrt.  pécsi Pályavasúti Területi Igazgatósága értesíti a lakosságot, hogy a Villány-Nagyharsány-Siklós-Kémes-Harkány-Drávafok-Vajszló-Kétújfalu vonalszakasz területein 2017. szeptember 29. napján reggel 05.30 órától gyomirtást végez!

A vegyszeres gyomirtó szerelvény operatív menetrendje és az Unimogok útvonalterve az időjárás vagy forgalmi okokból módosulhat. (1-4 nap eltolódás lehet).
Amennyiben napközben az időjárás nem engedi (szél, eső) a munkavégzést, úgy a munkálatokat éjszaka is végzik.

Alkalmazott gyomirtó szerek: MARS 480, MEZZO 20 WG, KYLEO, SHARPEN 330 EC, COLOMBUS EC. A gyomirtáshoz használt vegyszerkeverékek a fent felsorolt vegyszerek különböző összeállításával készülnek.

Felhívjuk a lakosság, az állattartók és méhészek figyelmét, hogy a kezelt területen legeltetni, illetve onnan származó takarmánnyal 14 napon belül etetni tilos!

 

Harkány, 2017. augusztus 23.

 

Dr. Markovics Boglárka sk.
jegyző

 

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat