Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122
Vissza a hírekhez

Nyári diákmunka lehetőség Harkány Város Önkormányzatánál

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Pénzügyminisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi/megyei kormányhivatalok és a járási hivatalok megvalósításával 2019. évben is elindítja a „Nyári diákmunka” elnevezésű munkaerő-piaci programot.

A programban

  • legfeljebb 1 hónap időtartamra,
  • napi 4 órás foglalkoztatásra,
  • 2019. július 1. és 2019. augusztus 31. közötti időszakban,
  • 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudódiákok vehetnek részt.


Kérjük, hogy aki részt szeretne venni a foglalkoztatásban, az erre irányuló igényét mielőbb jelezze a Harkányi Közös Önkormányzati Hivatalban Németh Timea személyügyi ügyintézőnél. (email: munkaugy@harkany.hu,  telefon: 72/480-100/132. mellék)

Harkány, 2019.06.06.

 

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat