Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122
Vissza a hírekhez

„Harkányban Élni Jó !"

Mondd el, mivel szeretnél foglalkozni és mi segítünk MEGVALÓSÍTANI A TERVEIDET !

Városunk most induló projektjéhez várjuk olyan 16 és 35 év közötti helyi fiatalok jelentkezését, akik HARKÁNYBAN képzelik el a jövőjüket, de egyelőre nem adottak a feltételek.

Ha nincs meg a megfelelő képzettséged, vagy nem megoldott a lakhatásod, esetleg egyéb akadálya van annak, hogy céljaidat helyben érd el, akkor te is gyere el HÉTFŐN 15 ÓRÁRA A BOLGÁR MÚZEUM DÍSZTERMÉBE.

Itt részletes tájékoztatást kaphatsz a Harkányban élni jó! - Esély Otthon Harkányban címmel induló projekt által kínált lehetőségekről, de elmondhatod azt is, hogyan képzeled el Harkány város és a saját magad KÖZÖS jövőjét!

Minden érdeklődőt várunk !

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat