Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
https://kozvilhiba.hu/https://www.palyazat.gov.hu/http://mtu.gov.hu/http://www.nka.hu/http://varos.harkany.hu/palyazat/elnyert/eu/2012/15/kerekparos-turizmus-fejlesztese-harkany-es-belisce-tersegben-huhr1101122
Vissza a hírekhez

TÁJÉKOZTATÁS - Útlezárások, forgalmi rend változások a Harkányi Szüreti Fesztivál ideje alatt

Harkány Város Önkormányzata 2013. 09. 06-07-08.-án rendezi meg soron következő, XIX. Szüreti Fesztiválját, melynek keretében 07.-én kerül sor az I. hazai országúti 12 órás kerékpáros maratoni verseny lebonyolítására. A kerékpáros verseny reggel 6.00 órától este 18.00 óráig tart.

A tervezett útvonal: Harkány-Gyűd-Siklós-Harkány, mely a menetirányt jelenti az alábbi lezárásokban jelzett helyszíneken, és a versenyzők a 12 óra alatt annyi kört tesznek meg, amennyit tudnak.


1. A Szüreti Fesztivál kapcsán az alábbi útlezárásra kell számítani Harkányban:
 

Mindhárom nap lezárásra kerül a Kossuth L. utca Művelődési Háztól a Bartók Béla u. csatlakozásáig terjedő szakasza teljes szélességben, ezért itt sem be és kihajtani, sem parkolni nem lehet a rendezvény ideje alatt. A szervízutakról kihajtani csak a Bartók Béla utcai kereszteződésekben lehet.


2. A kerékpáros verseny ideje alatt az alábbi útlezárásokra lehet számítani Harkány-Siklós (Gyűd) tekintetében:
 

Harkányban a Kossuth L. u. Bartók Béla utcai kereszteződésétől (Xavin Hotel parkolója – start helyszíne) egészen az 58-as út Harkány-Gyűd-Pécs hármas kereszteződéséig (Tenkeshegy alja) a jobb oldali sávban. A verseny ideje alatt a bal oldali sávban rendőri irányítás mellett váltakozó irányú forgalom lesz.
A fenti elágazótól Gyűdön át a Gyűd-Siklósi elágazóig a jobb oldali sávban.

http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatashttp://www.harkanyfurdo.hu/http://www.harkanykorhaz.hu/http://www.harkanyturizmus.hu/http://psoriasiscentrum.hu/hu/http://varos.harkany.hu/mediaajanlat